Indy

Dit is de site van onze meid Indy. Hierop kun je meegenieten van verhalen, foto's en filmpjes. Veel lees en kijkplezier!

dinsdag, december 22, 2009

wat oude foto's

Indy is al een echte grote meid aan het worden. Als we gaan zwemmen staat Indy ineens op en kuiert zo maar aan. Als ik vraag wat ze gaat doen zegt ze: " ik ga naar de boys kijken!" en gaat op het randje van het zwembad zitten om naar de jongens bij/op de duikplank te kijken!! Begint dat nu al???


hand in hand aan de wandel
Hier Indy met haar grote vriend Luke (van Christine en Peter ook van oorsprong Hollanders) We zijn er een hele poos geleden geweest maar Indy heeft het nog steeds over Luuky. Luke heeft een crossmoter en dat vond Indy reuze interessant. Ze heeft er ook even opgezeten. Zal ze wel van Opa Motor hebben ;-)

Indy en haar vriendje Ryan
Hier met mate Ryan op de kermis(moeder Astrid is vriendin van me, tegen het lijf gelopen ergens in het winkelcentrum :" ben jij toevallig ook Nederlands????")

Thomas de trein in Adelaide
Met Ryan naar het treinmuseum geweest, hier was Thomas de trein te zien. Helemaal hot hier in Australie. Kennen ze die in NL ook?

Met maatje Ozzie
Ozzie de kat en Indy zijn echte vriendjes. Indy knuffeld heel graag met hem. Alleen dachten we vorige week dat we hem nooit meer zouden zien; hij is graag buiten en ineens kwam hij niet meer thuis. Dit gebeurde op een zaterdag. Omdat het ook erg warm is hier (zomer) waren we bang dat hij misschien ergens bij iemand in een schuur ofzo zichzelf perongeluk had ingesloten. Plotseling kwam Ben me op vrijdagochtend wakker maken met een miaauwende Ozzie, wat was die blij ons weer te zien (en wij ook trouwens!)Indy heeft heel vaak gezegt dat ze hem erg miste die week....Aaaah!

Even bellen
Even bellen.........let op de slofjes van Tante Mieke!!

ring ring
Soms trekt ze alle sieraden uit de kast en is ze een echt dametje, maar meestal is ze het lompe meisje dat graag op onderzoek en vooral kattekwaad uit is

naar een race toe
Naar een autorace met Ben samen! Een maat van Ben deed mee dus gingen ze kijken. Het geluid van de motoren vond Indy helemaal te gek, ze wilde niet mee naar huis schijnbaar. Kijken naar de boys doet Indy graag....!

Wil niet naar huis


en onderstaande foto's zijn afgelopen donderdag gemaakt toen Santa op het kinderdagverblijf kwam.

Santa
Indy was lief geweest en dus kreeg ze een mooi boek van de kerstman. Vorig jaar moest ze niks van Santa hebben maar dit jaar wilde ze graag bij hem op schoot voor de foto!

Indy en Bella
Met haar vriedinnetje Isabella

Bella, Maya en Indy samen
Maya en Indy vermaakte zich prima. Ze hebben het gelukkig goed naar hun zin op het dagverblijf

Indy en Bronwyn
Bij deze juffrouw zit Indy nu in de klas, Bronwyn (Bron) Indy is helemaal weg van haar.

Indy met juffrouw Ray
Dit is de juffrouw van haar vorige klas, Raelene (Ray afgekort). Ze praat nog heel veel over haar. Indy heeft een piano thuis en als ze dan "do Ree mie..." dan drukt ze wel 20x de "Reeee" toets in en roept dan heel bij "Mamma Ray!!!!"

Wat een scheet he?!!


Met Bella

2 Comments:

At 23 december, 2009 03:22, Anonymous Anoniem said...

Hallo Indy,

Wat ben jij een grote dame aan het worden zeg..tjonge jonge.
En nog een mooi dametje ook.

Groetjes aan papa , mama en Maya.

X Annelies

 
At 23 december, 2009 04:25, Anonymous opa en oma Vogel said...

Hallo lieve Indy,

Wat 'n mooie foto's weer! Je wordt inderdaad al erg groot hoor, 'n hele peuter al met je mooie ketting en armband.
Wat fijn dat Ozzie weer terug is hè? Waar zou ze toch geweest zijn?

Dikke knuffel van opa en oma Vogel,dag schatje...xxx

 

Een reactie posten

<< Home