Indy

Dit is de site van onze meid Indy. Hierop kun je meegenieten van verhalen, foto's en filmpjes. Veel lees en kijkplezier!

maandag, maart 09, 2009

Kokkerellen, klimmen, driftbuien en dieren

Indy vind het super om me te assisteren in de keuken. Heel lief en (soms) ook makkelijk ;-) We bakken koekjes, taarten, cakes en pannenkoeken. Zoals afgelopen week als ontbijt:

Super ontbijtje!

Dat ging er wel in!

En keer pizza als lunch:

Pizza’s maken

Klaar!!!!

En als er een fles melk voor Maya warm gemaakt moet worden, springt Indy al op om dit te regelen. Ze weet exact welke knoppen erin gedrukt moeten worden en het rose krukje staat dan ook standaard voortaan in de hoek van de keuken (iets minder maar goed....!) Ik moet uiteraard wel de fles in- en uit de magnetron doen, anders zit er niet veel meer in ;-)

Geen probleem voor deze tante

Verder speelt ze vaak met Maya, wil heel regelmatig een "grote knuffel" en kusjes van Maya. Zo is ze ook regelmatig aan het voordoen hoe het kruipen werkt...nu nog zonder succes maar Maya haar beentjes willen al wel.

<zusjes Werkhoven

En als Maya begint te huilen, dan waarschuwt Indy me meteen (voor het geval ik het niet gehoord heb!!!) Klimmen is nog steeds Indy's favoriete bezigheid en ze gaat steeds gevaarlijkere stunts uithalen.

Helemaal bovenop het klimrek in de tuin

Ook “the terrible two’s” zijn duidelijk aanwezig. (“Ik ben twee en ik zeg nee”, heet dat in NL vertelde Oma ons!) Tja, ons dametje heeft een duidelijk eigen willetje en krijgt ze niet wat ze wil.......oei! Wat kan die tekeer gaan. Soms blijft ze 2 uur nonstop aan de gang!!!!! Heel erg moeilijk om haar dan nog te negeren maar het moet. Laatste tijd wordt ze ook diverse keren midden in de nacht wakker, brullend en uitslapen tot 7 uur lijkt al heeeeel lang geleden. Maandagochtend was het weer 5.35 en dat op onze vrije dag (paardenrennen dus iedereen vrije dag) Een mindere periode dus maar hopelijk ook maar een “fase” waar iedereen altijd over praat. Hopelijk duurt deze niet al te lang dan......!

Zoals jullie misschien al wisten, kan ze van dieren onwijs genieten. Zo sjouwt ze heel wat af met Ozzie, onze kat (onlangs 1 geworden trouwens) en zo hebben we ook Eddie, ons buurhondje. Indy is duidelijk een hondengek. Ze schatert het uit als ze zo'n vrolijke viervoeter ziet. We organiseren dan ook regelmatig een playdate met Eddie, zowel voor Indy als voor Ozzie, want die kunnen samen ook heel gezellig spelen, zie onderstaand filmpje:



10 minuten hier vandaan is een wildlifepark waar je oa. kangaroes kan voeren. Ook dit vind Indy helemaal top en is voor de grootste kangaroe echt niet bang:

2 Comments:

At 11 maart, 2009 18:09, Anonymous Anoniem said...

Hallo lieve Indy,

Wat heb jij het toch gezellig zeg. Lekker pannenkoeken en pizza's maken samen met mamma. Wat een gezellige tijd voor jou. Leuk om later terug te kijken.
Dat je 'n eigen willetje hebt wisten we al toen jij 'n baby'tje was en vastgehouden wilde worden tot je helemaal sliep!! Wordt maar 'n grote lieve meid en ga maar lekker door met mamm helpen in de keuken.

Dikke knuffel van opa en oma Vogel. xxx

 
At 18 maart, 2009 00:47, Anonymous Anoniem said...

Hoi Indy,
Je bent me er eentje. Voor de duvel niet bang.
Met je eigen willetje heb ik al enige ervaring maar je hebt het van geen vreemden. Fijn om je te zien op de foto's en films. Zo vrolijk en blij, vol energie en streekjes. Indy, het hoort bij jou. Ben en Anouk waren (vroeger) niet anders. Veel liefs en dikke knuffel, opa motor.

 

Een reactie posten

<< Home